Mainostuotanto

Meilon tarjoaman mainonnan tähtäin on kohdistettu ennen kaikkea kustannustehokkuuteen. Suunnittelemme ja toteutamme tulosta tuottavat mainokset & mainoskampanjat lehtiin, internetiin, radioaalloille sekä televisioruutuihin edullisesti.

Koko mainosala elää valtavaa murroskautta digitaalisen kanssakäymisen yhä kasvaessa. Esimerkiksi Euroopassa vuonna 2011 verkkomainonta kasvoi 14,5% edellisvuoteen verrattuna. Verkkomainonnan mahdollisuudet ovat äärettömät ja ajan hermolla surffaaminen on välttämätöntä. Kartoitamme parhaat verkkomainontamahdollisuudet juuri teidän yrityksen tarkoitusperien mukaisesti ja toteutamme näyttävät verkkomainontakampanjat tyytyväisyystakuulla.

Printtimainonta on huolellisesti toteutettuna kaunista, kunnioitusta herättävää ja ennen kaikkea saa kassakoneesi laulamaan ikivihreää setelilaulua. Printtimainonnan puolelta repertuaaristamme löytyy valmiudet lehtimainontaan, asiakaslehtiin, esitteisiin, käyntikortteihin, suorajakeluun ja paljon muuhun (kysy rohkeasti!).

Lehtimainonta on edelleen ylivoimaisesti suosuituin tapa mainostaa. Vuonna 2011 jopa 52,7% kaikesta mainonnasta Suomessa tapahtui erilaisten lehtijulkaisujen kautta (sanomalehtien osuus 36%). Positiivista huomiota herättävillä lehtimainoksilla voit saada huikeaa tulosta aikaan – Meilo on oikea kumppani auttamaan nuorekkaan näkemyksemme ansiosta.

Erilaiset esitteet ja esittelylehtiset viestivät tehokkaasti yrityksen brändistä, arvoista ja ennen kaikkea sen tuotteista. Yritys voi antaa hyvän ensivaikutelman vain kerran – Meilon toteuttamilla esitteillä yrityksellänne on yksi asia vähemmän huolehdittavana.

Verkostomme kautta pääsette käsiksi myös vaihtoehtoisiin mainontamuotoihin kuten mainosvaatteet. T-paidat painatuksella herättävät oikeassa ympäristössä paljon huomiota ja näin t-paita painatus saatta olla varteenotettava vaihtoehto vaikkapa messujen edustustilaisuuksissa.